HAC #13 : SUPERNATURAL ! – SANI MARI INSTANT !

SUPERNATURAL ! - SANI MARI INSTANT !

 

Am citit HAC, trebuie să recunosc, am citit. Pe sărite, dar destul de consecvent încât să fiu sigur pe mine. E despre supereroi dacici. Oricum, dacă aţi ajuns pe comixuripunctro sigur ştiţi despre ce înseamnă HAC. E un comics amuzant si plin de ţâţe semi-descoperite(foloseşte standardul MPAA: violenţa e minoră, sexul e major). Personajul principal din HAC – masculin – are aproape tot corpul acoperit cu ceva(destul de mulat ce-i drept), pe când nevastă-sa lucrează în schimbul doi ca animatoare la “ciao darwin”. Ce să nu ne placă, doar suntem foşti tocilari deveniţi post-tocilari, ok?

Adevărul este că HAC nu mi-a atras atenţia cu nimic care să mă facă să scriu ceva despre ea aici(a scris cineva ceva când a apărut numărul unu).
Until now, motherphucker >>> HAC a început cu mesaje. Mesaje care trec de pragul “mănâncă-ţi cerealele dimineaţa” şi “fă-ţi temele ca să fii cool”.

În HAC #13 o săteancă dezamăgită de mărimea naturală a sânilor săi o roagă pe nevasta lui HAC să i le mărească[nevasta e vrăjitoare]. Unii cititori pot înţelege drama personală a sătencei, iar alţii pot să se identifice într-o măsură destul de mare cu ea. Iar alţii pot să treacă cu vederea această scenă anectodică şi evident auto-ironică, pentru că nu sunt atenţi la lucrurile esenţiale. ESENŢIALE. Adică sexul uman. Dar nu este oare acestă auto-ironie cu atât mai revelatoare?

Nu este evident că săteanca cu sâni inexistenţi TREBUIA să fie corectată? În universul HAC, aparent nu există femei ale căror cupe să coboare sub mărimea D, femei care nici măcar nu au nevoie de sutien pentru că sânii lor sînt atât de fermi încât par desenaţi către de un bărbat uman ortodox(bat pariu pe importanţa esenţială a fetişului ortodox pentru sâni). Astfel, în mod firesc anomalia de săteancă fără sâni trebuia vindecată prin puterea magică a vrăjitoarei care – evident fiind liberală plină de bani – nu crede că mărimea sânilor contează. Nici bogaţii nu cred că banii contează – pentru că îşi permit să creadă.

 

SUPERNATURAL ! - SANI MARI INSTANT !

 

Mesajul moral al revistei este să te simţi bine în pielea ta, oricine ai fi. Toată lumea ştie placa asta, doar e un clişeu rumegat cu disperare de către curva MPAAului – industria de film. Dar săteanca primeşte eventual sâni mari şi viaţa ei se schimbă – şi în bine. Exact ca în gluma cu tipul care este prins în flagrant de către nevastă în pat cu o altă femeie şi îi spune nevestei: “Iubito, nu te-am înşelat niciodată. Ascultă-mă, tu crezi ce vezi cu ochii tăi sau ce îţi spun eu?”

HAC vrea să credem ce ne spune ea, dar mesajul final este destul de lipsit de imaginaţie: chiar dacă nu prea le bagă bărbaţii(şefii) în seamă, femeile sunt în secret mai deştepte -> femeile îşi pot convinge bărbaţii să facă ce vor ele prin trucuri erotice -> lumea devine un loc mai bun. Acest tip de comunicare este doomat. Modelul de relaţii sexuale pe care se bazează este cel puţin insultător. Puterea se scurge, picură din mâinile bărbaţilor, iar femeile trebuie să îşi ţuguiască buzele şi să întindă lasciv către căuşul palmelor întoarse în sus ca să poată gusta şi ele un strop căzând.

Aştept cu nerăbdare noi lecţii pentru copii patriei. HAC #14, adu-ne nişte căsătorie gay sau măcar un personaj intersex care se crede bărbat dar se răsgândeşte şi devine prin magie femeie şi apoi tot prin magie îşi face o mărire de sâni! XXOXX

3 comments

  1. Auzi, nu faci așa un bine și scrii și despre rasismul colonialist din ultimul număr?

    • nicu on 09/01/2016 at 09:57
      Author

    inca nu am cumparat-o am fost ocupat, am taiat porci etc

Comments have been disabled.