COLOSUS888

Despre: revistă publicată cu fonduri culturale de la anumite organizaţii de stat despre care nu mai deţinem informaţii actualizate.

Conţine bandă desenată sau comics culese în forma unei antologii ale primelor patru numere din zainu sefeu. Pe coloanele laterale conţine rubrici în care este descrisă textual acţiunea din cadrul fiecărei pagini, în limba engleză. Conţine rubrici cu reclame sau ştiri despre diverse evenimente extrem de semnificative semi-adevărate. Conţine trimiteri utile către alte entităţi din domeniu.

Materiale: tuş negru, creioane, acuarele, markăre, digitale.

Autori: Prealordul Akira, Andrei Ştefănescu, Alexandra Burda,Lucian Sandu Milea, RatHole Comics, Vadim Tzigănasj, Valentin Copilu, Gheorghe Întorsureanu, Vlad Ouatu, Mihai Sălăjan Eugen, Războinicu Liminii, Nicu din Steagu Roşu, Tsukimi Patororu, Chicu Irina


Revista Colosus888, o grozavă, extraordinară, preamuncită, şi complet irelevantă – pentru unii tipi/tipe fără suflet – revistă de bandă desenată(+multe alte surprize majore şi revelatoare înăuntru), a fost eliberată din mediul digital/underground-coprostyle într-o formă de print profesional de mare calitate ieftină, şi asta nu în cele din urmă datorită unei mari susţineri de la oameny de omenye, înţelegători şi un pic prea varză ca să mai bage şi droguri pe deasupra, dar şi de la oameni muncitori până la sacrificul alcoolizat de sine.

Pe scurt: conţine nişte bandă reciclată de prin fanzinele care au circulat prin faţa ochilor noştri şi ai voştri(dar şi nişte bonusuri suculente şi pline de înţelepciune tipăribilă), acum sub semnul unei vaste distribuţii demnă de un tiraj imens!