Contact

Acesta este fostul sait al reţelei de producători de comics cunoscută după numele SEFEU. Puteţi găsi aici o mare parte din producţia acestei entităţi.

Astăzi, saitul acesta este critică pură.

SEFEU a fost:

“o ţesătură trans-naţională de producători de comics low-tech, improv, post-ortodox, trashcult [etc – vezi lista tematică]. Desenatori in serie cu o experienţă cumulată de peste o sută de ani, sută la sută severă şi sută la sută clean, avem valoare, duşmani şi nu iubim natura fiindcă tone de hârtie ieftină se închină  sub mâinile noastre, îmbibată de tuş. Scopul nostru suprem –  asupra căruia veghiem neîncetat în calitate de mari maeştri ai artelor plastice şi artelor aplicate – este să se afle în producţie atâta comics încât sa nu vă ajungă 24 de ore pe zi să îl citiţi.”

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pentru a intra în contact cu acest sait cu scopul declarat de a avea contact cu acest sait, navigaţi pe butonul SEND din meniul alb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre FORMULAR

  Dacă sînteţi un desenator/desenatoare/creator/creatoare de comics românesc, ACUM aveţi o NOUĂ oportunitate fantastică să vă faceţi cunoscute atuurile, avântul creator şi geniul artistic individual UNIC!  Prin intermediul FORMULARULUI elaborat de către specialişti prestigioşi de o înaltă ţinută ştiinţifică implicaţi în Comitetului Ştiinţific şi Didactic al Cenaclului Sefeu, vă puteţi face un cadou DE NEUITAT şi …

2 comments

1 ping

    • agentGhost7 on 12/02/2013 at 06:35

    Super benzi !

    1. meserie

  1. […] Contact   […]

Comments have been disabled.