FEBRA MUSCULARA : }:}\\//|\\//|\\// Pre acherR AnT GuT NothiN OnuS \\//|\\//|\\//{:{

febra number 1

==Febră==  este un proiect de proporţii bine gândite,  până la un punct logic al imposibilităţii unei preveniri  viabile economic şi social ( într-o anumită măsură, destul de superficial, poate fi considerat  o publicaţie asemănătoare unei reviste) .::. Investit cu o multitudine de aşteptări  bineplasate în cadrul defazat al societăţii [româneşti] ¤ [globale] ¤ [intraplanetare],  lăsată în urmă de progresele cosmice seuretice]]][[[ panterreosmice , prezenta lucrare, într-o fază cât de cît incipientă , este permeată prin toate palierele semnificative şi demne de luat în considerare, cu idealuri vast creative******************[…][fals]——[adevărate].

Consumatorii de sadism intelectual speriaţi de viaţa incontinentă din străzile împuţite şi prost luminate în orice dimineaţă a anului, luată în considerare la 4 sau cinci dimineaţa, vor fi vizitaţi de agenţi  invizibili inzestraţi cu capacităţi tehno-luminoase de a le perfora umoarea vâscoasă, cu scopul de a termina conexiunea  slabă a nervurilor lor optice  cu adevărata viziune a naturii, precum şi instalarea în schimb a unui nou retroprocesor de adâncă frecvenţă. Nu există profeţi printre aceştia din urmă. Chiar dacă nu au habar ce se va decide în urma acţiunilor lor frapant intruzive, lucrul ce trebuie făcut se va face şi facerea lui va asigura facerea lui.

Ce rămâne de scris se va consemna în …:::… Febră …:::…   , cu scopul de a reinstala ortodoxismul de stânga şi adevărata birocraţie spirituală suprastatală şi supra*umană. Salvarea concetăţenilor noştri depinde de extracţia fiecăruia în parte din complexa pînză perversă plauzibilă repudiabilă şi instabilă, în care s-a împotmolit Planeta-mamă cu toţi fiii şi fiicele sale, orbiţi de erupţiile nucleare neutronice secrete întreprinse în bazele subpământene, de către Guvernul Osîndei Rectangulare. În starea oblică lumea va supravieţui, dar totul rămâne un proces extrem de complicat şi obositor care are nevoie de eforturile combinate ale tuturor pământenilor supraterani.

Adăposturile subterane şi bunkerele miniere secrete nu vor avea nici o şansă în cadrul scenariului prezentat într-o versiune simplificată aici. Cumpăraţi artefacte religioase ieftine pentru a vă mai rămâne bani şi pentru mâncare bio, sănătoasă, anti-cancer şi anti-bombardament-neutronic-subteran.

Preoţimea oficială a eşuat în a ne prezenta suprema coerenţă psaltronică,  din cauză că membrii iniţiaţi ai acestei caste nu au înţeles că înainte de toate este nevoie de o judicioasă autocritică a celuilalt (aproapele) . Aproape toate tehnicile elaborate de preoţi  s-au împotmolit în stadiul al treilea al cunoaşterii  senzoriatrinice, ratînd la o distanţă enervant de mică accesul în sferele hipespaţialităţii cognoscibile.::::::::Rămâne să ne autodeclarăm iniţiatorii tehnologiei experimentale de desăvârşire spirtuotronică ( mai exact tehnica computării intuitive spirituale cu scopul de a calcula limitele invizibile optic ale întinderii universale numită spaţiu ), şi fondatorii Conclavului Optim pentru Măsurarea Apreciabilului.

Publicaţia ¤¤¤ Febră ¤¤¤¤ serveşte pentru consemnarea descoperirilor şi progreselor teoretice în domeniile menţionate mai sus, de către membrii asociaţiilor afiliate sau de către corespondenţii noştri neafiliaţi , tentaţi cu toţii în general de realizarea sinceră şi productivă a unor puternice şi valoroase acte desăvârşite spiritual-artistic.

3 comments

    • nicu on 19/09/2011 at 18:04

    fuckoff

    1. Am cercetat si mai in atumannit pontificatul lui Benedict al XV-lea si am inteles mai bine de ce actualul pontif a optat anume pentru acest nume. Am luat cunostinta mai indeaproape si cu enciclicile sale (unele le-am si tradus in romana) si in ele se observa foarte bine setea sa pentru pace, pentru curmarea acelui inutil macel , pe care il numea prilej pentru spitale si osuarii . Ma bucur sa vad un artcol care scoate din umbra figura marelui papa, numit de catre istoricul italian Papa necunoscut . Ar trebui sa ne cunoastem pastorii, mai ales pe cei care si-au oferit viata pentru pace in lume .

  1. Can I simply say what a relief to find someone who truly knows what they’re talking about on the internet.

Comments have been disabled.