DO IT YOURSELVES DOUBLE/HEADER

STAŢI CALMI/CALME, şi nu daţi prea mare importanţă titlului: nu am schimbat sau dublat headerul siteului – rămâne acelaşi senzaţional element prontoficat cu vag erotism suburban antistatic, împodobit cu lozinci scoase la plesneală de un alcoolist terminat  evadat din sanatoriul de la Predeal(când fura brazi de pom în timpul liber, de pe proprietatea Eparhiei Râşnoavelor şi Zărneştilor).

Avem în prezentul articol onoarea de a vă prezenta(mai pe larg) două publicaţii extrem de folositoare şi practice pentru probabilele culturi şi răsaduri anarho-occupy-libertarian-democrat-păşuniste-iarbă-cu-rădăcini-schimbareaesteînnoi, pe care probabil că mulţi dintre voi aţi fi dorit să le înfiinţaţi şi să le co-distribuiţi prin mijloace autonomice, dar nu aţi ştiut până în prezent care este calea cea adevărată, dreaptă şi LOW-COST(e low-cost numai în tiraje mici, desigur = industrie, dă).

Specialiştii Cenaclului SEFEU au constatat impasul pe care tineretul acestei curajoase şi de multe ori puturoase naţiuni îl întâmpină în faţa trusturilor de publicitatizare şi a tipografiilor cu pretenţii tembele ori mult prea profesionale în domeniul tehnoredactării(sau alte chestii de genul, asupra cărora nu ne putem extinde şi menţiona pentru că la urma urmei ne lipsesc cam toate noţiunile desăvârşite şi necesare profesionalismului în cauză).

Aşadar!! Există două căi cititoare pe care orice fan poate să le ia, pentru a deveni la rândul său producător de fani!!! Din fericire pentru ipoteticul nostru aspirant, nici măcar nu este nevoie să aleagă una dintre ele, pentru că este vorba în acest caz numai despre o divergenţă în expresie – şi nu în substanţă chimică!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PREALEGĂTORII VĂ PUNE ÎN FĂŢĂU SUB FORMA UNUI COMICS COOL ŞI SUPER-LUCRAT TEHNOLOGIA PRELUCRĂRII ŞI MANIPULĂRII HÂRTIEI PRINTATE CARE ASPIRĂ LA O EXPRESIE UNITAR-COLECTIVĂ!!

 

TOOL ESTE PREZENTAREA ÎN  VARIANTĂ INTERNAŢIONALĂ A  ACELEIAŞI ŞCOLI A PREALEGĂTORIEI VERNACULARE DE PROVENIENŢĂ URBAN-PERIFERICĂ-NOROIOASĂ … TOTUL ÎNTR-O FORMULĂ DIDACTIC-METAPLASTICĂ.

1 comment

2 pings

    • akira on 16/01/2013 at 10:35

    Chiar am crezut ca se dubleaza header-ul la site

  1. […] puteţi downloada direct formatul pdf de aici. Dacă nu sînteţi încă profi pe autopublishing, verificaţi articolul ăsta care vă va ghida pe calea glorioasă a fanzinatului. […]

  2. […] (we will upload a minimum quantity of info concerning the basic kit needed to produce magazines on y… […]

Comments have been disabled.